Objectbeveiliging

Wanneer u op zoek bent naar gediplomeerde beveiligingsmedewerkers, bijvoorbeeld voor portierfuncties, dan bent u bij Roggendorf Security aan het goede adres. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers doen niet alleen waar u ze voor inhuurt, maar leveren ze op uw verzoek ook een belangrijke toegevoegde waarde voor uw bedrijf door klanten en bezoekers professioneel en gastvrij te ontvangen. Desgewenst voeren zij receptiediensten uit zoals telefoonservice, het sorteren rondbrengen en verzenden van post, het verzorgen van kopieerwerk en het registreren van binnenkomende en uitgaande goederen.

Uiteraard zijn al onze medewerkers in het bezit van het diploma beveiliger. Om in noodgevallen assistentie te kunnen verlenen zijn onze medewerkers in het bezit van het EHBO-diploma, aangevuld met het diploma BedrijfsHulpVerlening (B.H.V.).

Diensten Bedrijven Particulier Service & Advies Security Webshop
Roggendorf Security levert
van security-management
tot objectbeveiliging en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Altijd door gediplomeerde beveiligings-medewerkers. Lees meer
Op zoek naar gekwalificeerde beveiligingsprofessionals,
voor portierfuncties of winkel-surveillance? Dan is Roggendorf Security voor u
het juiste adres. Lees meer
Naast bedrijven staat Roggendorf Security ook klaar voor particulieren. Voor ieder object of budget kan een passende advies of oplossing worden geboden. Lees meer Bij nacht en ontij gebeld worden omdat er in uw bedrijf wordt ingebroken. U bent niet getraind om daar adequaat op te reageren. Wij bieden ervaring en praktische oplossingen. Lees meer Naast de complete beveiligingsmix biedt Roggendorf Security ook elektronische beveiligings-maatregelen.

Binnenkort verkrijgbaar in onze Security Webshop!